www.lgcenter.dk
Log ind      Wednesday, May 22, 2019
 Soeg LGC
Gå til forsiden Kontakt os Adgang for alle - få siden læst op Sitemap - oversigt
Menu
Hurtige Links
Kontakt os
Oversigt / Sitemap
Gode råd fra tandklinikken
Find Læbe-Ganespalte Centret
Info om hjemmesiden
Rigshospitalet
Velkommen
I Læbe-Ganespalte Centret behandler vi personer født med læbe-ganespalte. Vores mål er at gøre følgerne af disse spalter så små som muligt.

Her på hjemmesiden kan du blandt andet finde information om de forskellige spaltetyper, lidt om behandlingen og nogle praktiske oplysninger samt gode råd fra centrets tandklinik og sygeplejersker.

face3.jpg

Informationerne på hjemmesiden er primært stilet til vore patienter og deres familier. Hvis du er behandler og har brug for information, kan du kontakte os.

Hvis du har spørgsmål, brug for yderligere information eller har kommentarer til denne side, er du også velkommen til at kontakte os.

 
Opslagstavlen
Venteliste marts 2014
Vi har nu under 100 på venteliste til tand- og kæberegulering pr. marts 2014.

I øjeblikket kæmper vi for at give de patienter, der er i aktiv behandling en blot rimelig behandling. Alle andre patienter er sat på venteliste. Der er desværre ingen ekstraordinære muligheder for at få nogen patienter igangsat nu. Selvom der er nok så gode grunde til at starte øjeblikkelig behandling, er det også tilfældet for en stor del af de børn, der er på venteliste.  

greyline.gif
Befordringsgodtgørelse
1. januar 2011 er
nye retningslinjer for befordringsgodtgørelse
trådt i kraft hos os.   Læs mere...

greyline.gif
Vejledning af forældre
Vi tilbyder vejledning til forældre, hvis der er fundet en læbespalte på ultralydsscanning, eller hvis I planlægger at adoptere et barn med spalte.   Læs mere...
greyline.gif
Læbe-Ganespalte Centret    Rygårds Allé 45, st.    2900 Hellerup    Tlf. 45 11 44 75