Udskrevet fra: www.LGCenter.dk den

Praktiske oplysninger
Her kan du finde generelle oplysninger om Læbe-Ganespalte Centret.

Brugere
Har man læbe-ganespalte, er behandlingstilbuddet i Danmark livsvarigt og gratis. Det vil sige, at personer med læbe-ganespalte altid kan kontakte os, hvis de mener, at spalten giver problemer, som vi kan være med til at afhjælpe. Bor du vest for Storebælt, skal du henvende dig til Taleinstituttet i Århus.

Ledelse
Læbe-Ganespalte Centret er placeret organisatorisk som en selvstændig klinik under HovedOrtoCentret på Rigshospitalet. Centret er ledet af klinikchef, specialtandlæge ph.d. Kirsten Mølsted. Centrets souschef er specialtandlæge Susanne Wistoft.
huset6.jpg
Adresse
Læbe-Ganespalte Centret
Rygårds Allé 45, st.
2900 Hellerup

Tlf. 45 11 44 75
Fax. 45 11 44 99
E-mail. Klik her for at sende en e-mail

Teamet
Læbe-Ganespalte Centret i Hellerup består af et tværfagligt team, som varetager behandlingen af børn og voksne født med læbe-ganespalte. Vores mål er i videst muligt omfang at afhjælpe de følger, spalterne giver.

Teamet består af specialsygeplejersker, plastikkirurger, audiologopæder/talepædagoger, specialtandlæger og protetiker, klinikassistenter, øre-næse-halslæger, klinisk genetiker, psykolog samt administrativt personale.

Du kan læse om de enkelte faggrupper ved at gå til siden om Det tværfaglige team. Du kan se personalelisten på kontaktsiden.


Læbe-Ganespalte Centret | Rygårds Allé 45, st. | 2900 Hellerup | Tlf. 45 11 44 75