www.lgcenter.dk

  Du er her: Forside » Praktiske oplysninger » Vejledning efter scanning eller før adoption
Log ind      Friday, April 26, 2019
 Soeg LGC
Gå til forsiden Kontakt os Adgang for alle - få siden læst op Sitemap - oversigt
Menu
Kontakt Læbe-Ganespalte Centret
Rygårds Allé 45, st.
2900 Hellerup
Tlf. 45 11 44 75
Vejledning af forældre

Vejledning af forældre efter ultralydsscanning
I dag kan man ved ultralydsscanning af gravide kvinder ofte se, om det ufødte barn har en læbespalte. På scanningen kan man kun sikkert se læbespalter. Det er meget vanskeligt at afgøre, om der er ganespalte eller ej.

Hvis der efter scanning af dit barn er mistanke om en læbespalte, er du meget velkommen til at ringe og få vejledning i Læbe-Ganespalte Centret hos den af specialsygeplejerskerne, der fremover vil følge familien. Vi kan fortælle jer om læbe-ganespalte og svare på spørgsmål fra jer. Vi kan give vejledning om behandlingstilbudet, og vi vil også vise billeder af børn, der er blevet opereret.

Sygeplejerske Karin Laadal, tlf. 40 72 09 36
Sygeplejerske Dorte Marxen, tlf. 20 87 20 09

 

På billederne herunder ser du en ultralydsscanning af et barn med komplet læbe-gumme-ganespalte i venstre side, barnet før første operation og barnet efter første operation.

Ultralyd  Inden operation  Efter operation

Vejledning af forældre før adoption
Hvis I overvejer eller tilbydes at adoptere et barn med læbe-ganespalte, er I velkomne til at kontakte os for vejledning.

Vi kan fortælle jer om læbe-ganespalte og svare på spørgsmål fra jer. Vi kan give vejledning om behandlingstilbudet, og vi vil også vise billeder af børn der er blevet opereret. Endelig kan vi formidle kontakt til andre familier.

Sygeplejerske Karin Laadal, tlf. 40 72 09 36
Sygeplejerske Dorte Marxen, tlf. 20 87 20 09